تاثیر مصرف لبنیات بر کیفیت خواب نتایج نظرسنجی اسکای اسپورتس: کریستیانو رونالدو؛ برترین بازیکن تاریخ فوتبال تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴

سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس تعیین شد

آقای گل سابق تیم فوتبال پرسپولیس به عنوان سرپرست جدید سرخپوشان پایتخت انتخاب شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۶ - ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 16
کد خبر: ۴۹۶۹

به گزارش راهبرد معاصر ، محسن خلیلی، ایرج عرب سرپرست باشگاه پرسپولیس امروز شنبه ضمن تقدیر از زحمت‌ها و تلاش‌های دلسوزانه مصطفی قنبرپور و انتصاب او به عنوان مشاور خود و مدیر مجموعه ورزشی شهید کاظمی، محسن خلیلی بازیکن و آقای گل پیشین پرسپولیس را به عنوان مدیر جدید تیم فوتبال پرسپولیس منصوب کرد.

 

محسن خلیلی که سابقه بازی در تیم ملی فوتبال ایران را دارد، متولد ۲۵ بهمن ۱۳۵۹ است و می‌توان گفت در سالروز تولد ۳۸ سالگی، بار دیگر هدیه حضور در پرسپولیس را که همواره پس از جدایی هم نسبت به آن ابراز علاقه و تعصب کرد، دریافت نمود.

 

او با سرخپوشان در فصلی که با قهرمانی خاطره انگیز پرسپولیس با وجود کسر ۶ امتیاز همراه بود، با ۱۸ گل زده، عنوان آقای گلی را دریافت کرد.

 

با این وجود هواداران متعصب پرسپولیس، همواره او را با لقب «محسن رفت و برگشت» خطاب قرار می‌دهند و به یاد می‌آورند. خاطره شیرین گل‌های او در دربی‌های رفت و برگشت در ذهن هواداران زنده است، چرا که زمان زیادی از آن نمی‌گذرد. عادتی که او از زمان حضور در سایپا آن را با خود داشت و در پرسپولیس هم، آن را ادامه داد.

 

مدیر جدید تیم فوتبال پرسپولیس، امروز شنبه با حضور در باشگاه پرسپولیس در جلسه‌ای با ایرج عرب، قرارداد همکاری را منعقد کرد تا مراحل دریافت کارت مدیر تیم توسط امور ورزشی باشگاه آغاز شود. به این ترتیب محسن خلیلی در بازی با پدیده در چارچوب دیدار‌های جام حذفی روی نیمکت سرخپوشان خواهد نشست.

ارسال نظر